Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Povezani z Anastasijo – učinkovit izhod iz kriznega stanja

September 16 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Z željo, da se povežemo med seboj in prebiramo ter udejanjamo tisto, kar prepoznamo da je prav, in se dotika našega srca, vas vabim, da se pridružite bralnemu krogu v Žarku ‘Povezani v bralnem krogu z Anastasijo’, ki ne bo samo bralni, temveč tudi pogovorni. Prebiramo odlomke iz zbirke knjig Zveneče cedre Rusije. Podelimo svoja občutja na prebrano in si zadamo naloge soustvarjanja lepšega sveta. Srečanja potekajo mesečno že četrto leto.  Septembrsko srečanje bo kot del projekta evropskega dne trajnostnih skupnosti. Veselimo se srečanja z vami.

Še posebno priporočilo: V Žarku imamo veliko prijaznih obiskov in tudi klicev. Naj posebej omenim simpatično štiričlansko družino iz drugega konca Slovenije. Starša pravita, da so jima knjige o Anastasiji spremenile življenje in da imata sedaj bogatejše življenje; skupaj z otrokoma se učijo živeti v sožitju z naravo in seveda ljudmi. Kako preživeti v teh kriznih časih…pravita: “Saj vse piše v knjigah, kako se obogatiti na prav vseh nivojih in živeti v večjem obilju, pa ljudje tega kar ne vidijo.” Tako so nakupili kar nekaj knjig o Anastasiji za darila svojim znancem. Tele srčne misli delim z vami z željo, da se vam ogreje srce, da najdete pravi navdih zase ter preprosto ste SREČNI. Knjige, ki vam lahko spremenijo življenje (pa kot že veste) so na voljo pri nas.

Ali obstaja v naravi učinkovit izhod iz kriznega stanja? Da, obstaja! Njegova zakodirana imena so ‘rodovna posestva’, ‘zveneče cedre Rusije’, ‘Anastasija’.Te besede ter podobe, informacije in filozofija, ki so v njihovem ozadju, lahko v izredno kratkem času ne le privedejo dežele iz krize, ampak tudi odprejo novo stran harmoničnega razvoja družbe. -Vladimir Megre, Anasta

Details

Date:
September 16
Time:
6:30 pm - 8:30 pm

Organizer

Žarek, PE Sončni dvori, Grosuplje
Phone:
++386 59 929 815
Email:
info@zarek-hc.si
Website:
https://www.zarek-hc.si/

Other

Facebook
https://www.facebook.com/ZarekPeSoncniDvori/
Registration e-mail
helena@zarek-hc.si
(required)
I consent to ECOLISE collecting and storing my data from this form for the purposes of promoting the European Day of Sustainable Communities.
(optional)
I would like to receive ECOLISE’s newsletter about other activities.

Venue

Žarek, PE Sončni dvori, Grosuplje
Brezje pri Grosupljem 75A
Grosuplje, 1290 Slovenija
+ Google Map
Phone:
++386 59 929 815
Website:
https://www.zarek-hc.si/