Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Strokovni dogodek “Počistimo z gradbenimi in kosovnimi odpadki”

19th September 2019 @ 9:19 am - 2:00 pm

Letno v Sloveniji ustvarimo za skoraj 3 milijone ton gradbenih odpadkov, ki kljub urejenemu sistemu zbiranja še vedno včasih končajo v naravi. Devet tisoč divjih odlagališč v 80 % primerov sestavljajo gradbeni in kosovni odpadki, ki bi jih bilo mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. Po treh uspešnih vseslovenskih akcijah Očistimo Slovenijo se bomo Ekologi brez meja odmaknili od terena in za mizo posedli vse ključne organizacije in posameznike, ki bodo pojasnili, zakaj in čigav problem so gradbeni odpadki, zakaj še vedno prihaja do odlaganja v naravo ter predstavili primere dobrih praks in možnih rešitev.

Vabimo vas na strokovni dogodek “Počistimo z gradbenimi in kosovnimi odpadki”, ki bo v četrtek, 19. 9. 2019 s pričetkom ob 10. uri v Hiši Evropske unije, dvorana Rim, Dunajska cesta 20 v Ljubljani. Registracija in druženje ob kavi bo možno od 9.19 ure.

Udeležba na dogodku je brezplačnaobvezne prijave do 16. 9. 2019 zbiramo na tej povezaviCeloten program in opis dogodka je na voljo tukaj.

Še vedno pa nam lahko pomagate pri pridobivanju vpogleda v problematiko z odgovori na kratko in zelo splošno anketo (3 minute, 5 vprašanj). Hvala!

Details

Date:
19th September 2019
Time:
9:19 am - 2:00 pm
Event Category:

Organizer

Ekologi brez meja
Phone:
040 255 433
Email:
info@ocistimo.si
Website:
www.ebm.si

Other

Website
www.ebm.si
Facebook
https://www.facebook.com/Ekologibrezmeja/
Twitter
https://twitter.com/ocistimo
Registration e-mail
https://forms.gle/cX1Ay6tHjTWnsdBL7
(required)
I consent to ECOLISE collecting and storing my data from this form for the purposes of promoting the European Day of Sustainable Communities.

Venue

Hiša Evropske unije
Dunajska 20
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map