Loading Events

« All Events

Trädgårdsglädje höst 2019

September 22 @ 12:00 pm - 3:00 pm

Trädgårdsglädje är ett evenemang där vi samlas för att hylla intresset för allt som har med trädgård, plantering/hållbar odling samt omhändertagande av våra växter och ett hållbart skafferi.

Tips och råd för nybörjaren, trevliga aktiviteter för hela familjen och ett stort utbud av närproducerade varor och hantverk möts i en hyllning till det gröna livet i samklang med naturens egna kretslopp.

Trädgårdsglädje arrangeras årligen under vår och höst med olika teman, utbud och inspiration som rimmar med säsongen möjligheter.

Permakultur Västergården är en skogsträdgård som ingår i ett Permakulturellt designprojekt. Här här arbetar vi för ökad mångfald och för att inspirera mot en hållbar samhällsutveckling tillsammans med naturens kretslopp av växter och djur.

Permakultur är för oss ett miljövänligt vardagsliv, och generellt är det ett designverktyg som används för att skapa hållbara bosättningar för oss som lever på jorden och samtidigt återuppbygga de resurser som finns i naturens eget skafferi såsom jord, skogar och vatten.

I permakultur integreras den moderna vetenskapen med äldre kulturers kunskap om naturen. Här tar vi det bästa av två världar för att skapa alternativa lösningar där vi använder oss av ett systemtänkande för att bygga upp lokalanpassade alternativ för boendet, vårt vatten, maten vi äter, energin vi behöver, vår matproduktion, våra sociala strukturer och vår försörjning.

Välkommen till Trädgårdsglädje höst 2019!
Guidad turer hålls i skogsträdgården!

Details

Date:
September 22
Time:
12:00 pm - 3:00 pm
Event Categories:
, ,

Organizer

Permakultur Västergården
Phone:
0046 703 500 509
Email:
mrs.mireille.lewis@gmail.com
Website:
www.permakulturvastergarden.se

Venue

Permakultur Västergården
Västra Granhed, Västergården 1
Katrineholm, 64197 Sweden
+ Google Map
Phone:
0046703500509
Website:
www.permakulturvastergarden.se